T: +47 51 73 44 10
/

Om oss

Vårt slagord er «Tilhenger av kvalitet», og med 40 års erfaring er du sikret en trygg og god handel.

Vestlandske Trailer ble stiftet av Jan Petter Mosvær i 1980. Som mangeårig vogntogsjåfør så Jan Petter et behov for bedre trailermateriell til frakt av oljerelatert utstyr. Dette har siden vært fundamentet for driften og vi er i dag en av landets største leverandører av spesial trailerløsninger samt rettighetshaver til den originale Oljeekspressen©. Vi har et komplett utvalg av standard og skreddersydde trailerløsninger i vårt program og kan levere utstyr til alle forespørsler.

På Sola like utenfor Stavanger, har vi hovedkontor og eget verksted. Vi er godkjent påbygger, kjøretøyverksted og autorisert servicepartner for VSE, Cargo Floor, Tridec, samt importør av Granning axles.

Vi ble sertifisert i stiftelsen Miljøfyrtårn i 2021. Å være en Miljøfyrtårn-bedrift stiller strenge krav til avfallshåndtering, energireduserende tiltak, gode HMS-rutiner, miljøkrav ved innkjøp og miljøfokus ved transport.

Vårt eget merke som er bygget opp for å brukes i nordiske forhold. Her inngår vi ingen kompromisser. Våre mekanikere tilpasser traileren til akkurat dine behov. Du får det som du vil!

Den originale Oljeekspressen©, utviklet gjennom 35 år. Dette er den optimale traileren for frakt av oljerelatert stykkgods. Traileren er i stadig utvikling i samarbeid med vår store kundegruppe.

Dette er oppgraderingspakken laget for de tøffeste nordiske forhold. Pakken inneholder ledningsnett og lamper av høyere kvalitet, luftventiler i skap og suveren overflatebehandling.


Les våre salgsvilkår for Vestlandske Trailer

Last ned salgsvilkår